Waar blijft de tijd😃
22 januari 2025
Het was vroeg opstaan afgelopen maandag morgen, straten waren nog leeg. Na de laatste check het huis afgesloten, en naar het nieuwe huis van mijn dochter (en schoonzoon) gereden. Megan brengt mij naar Schiphol. Het was drukker dan normaal op de weg, maar ik was op tijd. Afscheid genomen met een hele dikke knuffel, stond haar nog even uit te zwaaien en het laatste sigaretje roken.
Inchecken ging heel vlot en ook de Security deden hun best, was er best wel snel doorheen realiseerde me. 1e vlucht Amsterdam Schiphol naar Zürich Kloten 1,5uur (ja zo heet het vliegveld), na een klein uurtje wachten gaat de 2e vlucht Zürich naar San Francisco en mijn pech, krijg een enorme kerel naast mij te zitten, hing met, met wat het ook was, over beide leuningen, hierdoor last van mijn rug maar okay. Na ruim 12,5uur aankomst SF. Na de nodige Home Land Security checks mag ik door, hier een iets langere tussenstop.
Mag gelukkig even naar buiten. Een Starbucks koffie en een sigaretje, zit heerlijk te genieten van de avond zon totdat ik zie dat het weer tijd is om in te checken voor de laatste vlucht SF naar mijn eindbestemming Auckland (New Zealand) 13,20uur. Daar kijk ik echt al zo lang naar uit. Als het goed is staat mijn neef (Allan) mij op te wachten. Zal de eerste week bij hem en zijn familie blijven. Deze hele reis heeft mij wel een dag gekost, vertrokken op maandag 20-Jan en aangekomen op woensdag 22-Jan waar blijft de tijd?🤔

En nu genieten van jouw rondreis !!